T. MIARNAU - Teresa Miarnau

 

 

Biografia

 

 

Soc lleidatana de naixement, barcelonina d’adopció, catalana i ciutadana del món.

 

La inclinació per la pintura des de els 14 anys, em va portar a estudiar interiorisme i a exercir com a tal. Finalment he tornat als orígens, on la pintura és la meva activitat principal.

 

La meva trajectòria pictòrica va de la construcció de projectes, perspectives i dibuix clàssic, a la recerca d’una expressió personal del color, formes i composició, on el color es el protagonista principal.

 

Des de l’any 88 fins al 91, he tingut el guiatge del pintor Ismael Font. Va ser aleshores quant vaig participar en diverses exposicions col·lectives i vaig fer dues d’individuals:  al Rebost de Maria a Barcelona i a Pollença, a Sa Nostra.

 

Des de l'any 2005, el pintor Xavier Martínez està facilitant la meva evolució.

 

En aquesta segona etapa he fet varies exposicions individuals:

 

  • 2015: LLUM!, a la biblioteca de la Universitat de Física de Barcelona, amb motiu      del any internacional de la llum.

  • Juny del 2014: al restaurant Cal Jepet de Sant Cristòfol.

  • Abril del 2014, MALI, EXPOSICIÓ SOLIDÀRIA al Casinet d'Hostafranchs, solidària      amb Mali.

  • Novembre de 2013 , EL MONTSENY I PINZELLADES DEL MÓN al Brull (Montseny)

  • Març del 2011 , VISIONS DEL NEPAL a Casa Orlandai,amb els temes del Nepalper recollir fons per el projecte de l’Organització Nepal Aki.

 

Sempre s'ha dit que la funció del "Art" en general, es una funció social. Al llarg del temps s'ha pintat per reflectir la bellesa, per alguns; per ressaltar un aspecte social o be un sentiment subjectivista total, per uns altres.

 

La pintura es per a mi una forma d’expressió i també un mitjà de comunicació, i per tant es important mostrar l’obra als demés.

Cada pintura mostra un cert aspecte de un mateix i de la realitat que l'envolta.En aquest moment, la millor funció que pot fer la meva pintura es ser solidària i transportar al país que l'ha inspirat, MALI.

 

 

Teresa Miarnau

 

 

A Taste of Africa

c/Calàbria, 142 - Barcelona