RED ROCKS ECOTOURISM INITIATIVES

"Where cultural tourism leads to community development"

Greg Bakunzi, fundador i director de  RED ROCKS RWANDA 

ens ha explicat com una iniciativa social s'ha convertit en

una entitat que produeix retorns socials i financers que

van a parar directament als membres de la comunitat.

 

Red Rocks Rwanda és un centre d'intercanvi intercultural

i una Empresa Social que dóna suport a la comunitat, iniciatives de conservació i turisme a Rwanda. El seu fundador i director, Greg Bakunzi ha estat convidat per Colibantan per explicar com aquesta empresa social funciona com un negoci que produeix tant beneficis socials i econòmics que reverteixen directament als membres de la comunitat.


Red Rocks Rwanda ha estat un exemple pioner que reuneix a la comunitat al voltant de la conservació i el turisme per un desenvolupament sostenible.

 

Red Rocks Rwanda organitza esdeveniments culturals aportant a les parts interessades de la comunitat, la conservació i turisme de manera conjunta pel desenvolupament sostenible del Parc Nacional dels Volcans.

 

A través d'aquests esdeveniments, les comunitats tenen l'oportunitat d'intercanviar idees, aprendre els uns dels altres, així com poden usar els seus talents, la cultura, i altres eines locals per al desenvolupament mitjançant la planificació sostenible efectiva, maximitzar els beneficis socials i econòmics a la població local, i reduir l'impacte negatiu del turisme al patrimoni cultural i ambiental.

 

Greg Bakunzi és un operador turístic a Rwanda, centra la seva feina en els goril·les de muntanya en perill d'extinció que resideixen al Massís de Virunga, una cadena de vuit muntanyes volcàniques a cavall entre Rwanda, Uganda i la República Democràtica del Congo. En la seva carrera que abasta dues dècades, Bakunzi ha estat una força impulsora en la Regió dels Grans Llacs de indústria del turisme. Viu a Musanze, nord de Rwanda. Opera en dues empreses que se centren en la ida silvestre, comunitat i conservació de l'entorn del massís de Virunga. Ha estat educat a la Universitat de la Vida.

A Taste of Africa

c/Calàbria, 142 - Barcelona