VIATGES FOTOGRÀFICS

amb la fotògrafa Montse García

Qui es Montse García?

Montse García es fotògrafa professional especialitzada en reportatges social, gastronòmic, documental, retratista i de fauna salvatge. Des de fa 10 anys passa llargues temporades a Namibia i Botsuana en un projecte de fotògrafia i comportament de lleons entre d'altres animals, a la vegada que fa de guía de viatges i safaris fotogràfics.

________________________________________

Presentació Viatges Botsuana i Etiopia - 29/11/2018

Durant la tardor de 2018 i principis de 2019, a través de Montse García, anirem coneixent diferents destinacions de meravellosos viatges.

A la vegada que s'elaboren les diverses xerrades sobre viatges. Colibantan s'enorgulleix de disposar de l'exposició fotògrafica que la mateixa fotògrafa presenta a la botiga.

El dia 29 de Novembre, Montse García ens presenta els viatges programats per el l'abril de 2019 (Etiopia) i al setembre del mateix any (Botsuana).

Durant la presentació ens explica el detall del dia a dia d'ambos viatges, de 13 i 12 dies respectivament.

A la vegada que ens detalla anecdotes acompanyades d'una presentació fotogràfica.

________________________________________

Presentació Viatges "Bosquimans & Himbas" i Etosha - 18/12/2018

La presentació dels viatges "Bosquimans & Himbas" i el viatge a Etosha, conegut com el safari en el gran salar blanc, centraran l'atenció de la jornada. Aquest últim viatge previst per finals de Setembre de 2019 i l'anterior per l'Octubre del mateix any. 

________________________________________

Presentació Viatge Namibia - 28/01/2019

En aquesta aventura explorarem el desert del Namib, fotografiarem vaixells barats a la "Skeleton Coast", captarem flamencs a les llacunes i lleons marins a la colònia mes gran del mon. 

El viatge esta previst per al 16 d'octubre de 2019 amb una durada de 16 dies.

________________________________________

Presentació Viatge "Creuant el Kalahari" - 12/02/2019

El desert del Kalahari esta ubicat en una gran conca del centre d'Àfrica austral i s'exté per gran part de Botsuana, Namíbia i Sudàfrica. té un ecosistema que combina la sabana semi àrida amb les conegudes dunes vermelles i els seus dos rius estacionals: el "Auob" i el "Nossob". L'acció està garantida amb el guepard i el famós lleó de melena negra. La hiena parda, les guineus orelludes i del "Cabo", suricates, àguiles, mangostes i el gat salvatge també tenen una presencia important. Com també el caracal.

________________________________________

Presentació Viatge "Curiosidades de la Sabana" - 06/06/2019

Pots trobar més informació a la web personal de Montse García https://montsegarcia.com/

A Taste of Africa

c/Calàbria, 142 - Barcelona